broodmaardananders

 (bereidingstijd circa 15 minuten)

Ingrediënten

  • 1 zacht witbrood
  • 5 Italiaanse tomaten 
  • sap van 1 sinaasappel
  • 5-6 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel sherryazijn of balsamicoazijn
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • 75 g rucola of veldsla
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden, fijngehakt

Bereidingswijze
Snijd het brood in blokjes en bak deze in een hete oven van 200°C in acht à tien minuten knapperig bruin. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop in een grote schaal een dressing van het sinaasappelsap met azijn, olijfolie, Italiaanse kruiden en zout en versgemalen zwarte peper naar smaak. Schep de tomaten, courgette, ui en het brood ­erdoor. Schep vlak voor het serveren ook de rucola of veldsla erdoor. Lekker bij gegrild vlees of gegrilde vis. 

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of kom gezellig langs in onze winkel. Bestellingen kunnen alleen telefonisch of in de winkel worden doorgegeven.

Bakker Roodenrijs

Rijnstraat 82

2223EC Katwijk

Tel: 071-4029583

Email: info@bakker-roodenrijs.nl

Hier vindt u ons

DMC Firewall is a Joomla Security extension!