Houd je van ambachtelijk brood en appeltaart? Maak dan een keer zelf deze leuke brood-appeltaartjes.

brood appeltaartje

 Ingrediënten

  • 6 sneetjes witbrood of maïsvloerbrood
  • 50 g zachte boter
  • 4 appels
  • 1 eetlepel custardpoeder
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 theelepels kaneelpoeder
  • 50 g rozijnen
  • 6 eenpersoons taartvormpjes (10 cm), ingevet

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en bestrijk ze aan beide kanten dun met boter. Bekleed elk vormpje met een sneetje brood. Bak de taartbodems in de oven in 5 minuten lichtbruin. Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met de custard, suiker, kaneel en rozijnen. Schep dit mengsel in de taartbodems en bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar.

Bereidingstijd: 20 minuten + 20-25 minuten in de oven
Voor 
6 personen
Voedingswaarde: 229 kcal p.p.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of kom gezellig langs in onze winkel. Bestellingen kunnen alleen telefonisch of in de winkel worden doorgegeven.

Bakker Roodenrijs

Rijnstraat 82

2223EC Katwijk

Tel: 071-4029583

Email: info@bakker-roodenrijs.nl

Hier vindt u ons

Our website is protected by DMC Firewall!